Izobraževanje TSN na Elektro Ljubljana

By Ekipa TSN

Posted in ,

Na pobudo g. Sterleta, vodje UVC (učno vadbenega centra) na Elektro Ljubljana smo do sedaj organizirali že dva izobraževalna sklopa o vzdrževanju in servisiranju TSN izdelkov, natnčneje: KOMPRESIJSKIH STIKAL CS.

Sklop izobraževanj traja dva dni, udeležba je številčna in v štiriurnem predavanju so udeleženci dobesedno vpijali vse podatke, nasvete in praktično probavali delovanje TSN stikal.

V prvem delu sta g.Planinšec in g.Zupan iz TSN predstavila tehnične podatke in tipe stikal, predvsem pa smo več časa porabili za razlago kompresijskih stikal CSH, srednjenapetostnih stikalnih aparatov.

Največje zanimanje poslušalcev se je pokazalo ob razlagi delovanja CSH aparatov, kjer smo se dotaknili poglavij:

  • funkcije tipov aparatov (kakšne so zmožnosti aparatov pri vklopu in izklopu);
  • funkcija varovalk na vgrajenih aparatih;
  • funkcija ozemljilnih nožev pri vgrajenih aparatih.

Še bolj pestro pa je v predavalnici postako ob praktičnih poskusih delovanja CSH stikal, ko je vsak posameznik lahko sprobal delovanje. Vsulo se je kup vprašanj, mnenj in tudi pohval. TSN stikalni aparati po dolgih letih uporabe še zmeraj pričajo o kvaliteti in dolgi življenjski dobi. Ob pravilnem in rednem vzdrževanju TSN stikalne naprave dosegajo lepo življenjsko dobo, predvsem pa zanesljivo delovanje.


 

Za zaključek naj omenim, da se je g.Planinšec prijazno ponudil, da ga v primeru težav na terenu serviserji lahko osebno kontaktirajo na številko 031 551 356.

Naslednji termin izobraževanja na Elektro Ljubljana je posstavljen na 6.6. in 7.6., ko se bomo podužili z novimi ekipami vzdrževalcev / serviserjev iz Elektra Ljubljana.

V pdf priponkah si lahko preberete več:

O VZDRŽEVANJU in nujnih REZERVNIH DELIH preberite tudi na naši strani.

Ekipa TSN

[WD_Button id=502]
[WD_Button id=735]

 

 

Comments are closed.
btt